BLOG

Deja pentru nimeni nu mai este o noutate că pandemia a catalizat comerțul electronic și utilizarea pe scară largă a cardurilor bancare.

Inițial, cardurile bancare au devenit tot mai des utilizate de persoanele fizice și mai cu seamă în domeniile HoReCa și Retail. Următoarea etapă a fost BOOM-ul comerțului online din perioada pandemiei. Acum trăim etapa în care cardurile au devenit deja imperativ necesare și persoanelor juridice, indiferent devdomeniu de activitate, iar tipul de carduri ”Business” (de afaceri) au simplificat simțitor munca contabililor atât ce ține de procesarea diurnei, cât și a conturilor de plată pentru mărfuri și servicii.

Până nu demult, pentru schimbul de mărfuri între persoanele juridice, după selectarea tipului și cantității de marfă, era nevoie de emiterea unui ”Cont de plată” de către vânzător, apoi cumpăratorul trebuia să execute transferul bancar. Abia după confirmarea încasării valorii contului de plată, cumpărătorul putea reveni să-și ridice marfa. Datorită cardurilor Business, agenții economici pot comanda, achita și ridica marfa la prima vizită la compania - vânzător.

Având clienți atât persoane fizice cât și juridice, am acceptat invitația MAIB de a face parte din familia maib gama, oferind pentru produsele noastre un cashback de 5% pentru clienții maib gama.

Clienții noștri de asemenea pot solicita un cont de plată care poate fi achitat online cu cardul.

 

Anul 2020 în toată lumea a fost marcat de pandemia COVID-19, numeroase lock-down-uri în diferite țări, restricții de activitate pentru HoReCa și celelalte sectoare ale economiei. Ceea ce am simțit noi în colaborare cu companiile de construcție, dar și cu cele din sectorul industrial, ca beneficiari finali ai produselor noastre, a fost o creștere de peste 40% a cifrei de afaceri față de anul precedent. Conform experților în domeniu, sistările impuse companiilor de pandemia COVID-19 pentru activitatea operațională, a motivat administratorii si antreprenorii să implementeze planurile strategice pe termen lung. Astfel, cât n-ar părea de straniu, dar pentru domeniu construcțiilor, pandemia din 2020 a avut un impact pozitiv și noi am simțit asta prin volumul vânzărilor ușilor multifuncționale și antifoc.

În perioada 3 – 6 aprilie 2019, SRL Advertino a participat la cea de-a XXIV-a ediție a Expoziției Internaționale Moldconstruct 2019 organizată de Centrul Internațional de Expozitii Moldexpo. Numărul de vizitatori ai Standului «Ușiantifoc» a depășit cu mult așteptările organizatorilor.

Citește mai departe: Expoziția MoldConstruct 2019

 

De la an la an, crește numărul de parteneri și beneficiari, către care compania noastră își livrează, instalează și execută lucrările de mentenanță pentru produsele livrate (uși metalice multifuncționale și antifoc, porți antifoc sau panouri termoizolante). Acest lucru se datorează atât experienței acumulate de-a lungul anilor, numărului mare de clienți mulțumiți, dar și implementării, pas cu pas în Republica Moldova a normelor legislative anti-incendiu. Un factor important îl reprezintă și numeroasele proiecte cu investiții străine, unde aplicarea soluțiilor antifoc este trecută în caietul de sarcini încă din faza proiectării.

Citește mai departe: Provocările anului 2018

 

După semnarea de către Republica Moldova a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, tot mai multe întreprinderi implementează normele UE, inclusiv in ceea ce priveste securitatea antiincendiu. Fie ca sunt întreprinderi cu capital străin, fie ca sunt valorificate investiții străine, fie că antreprenorii moldoveni decid să construiască conform standardelor internaționale pentru ca întreprinderile lor să fie mai atractive investitorilor străini.

Citește mai departe: Acordul de asociere UE-Moldova

logo

Usi multifunctionale si rezistente la foc. Porti industriale rezistente la foc, vitralii antifoc, Bare anti-panica, Control acces, Décor Digital, panouri termoizolante rezistente la foc.

Cum ne găseşti

Pentru informatii ne poti gasi la adresele: