BLOG

În perioada 3 – 6 aprilie 2019, SRL Advertino a participat la cea de-a XXIV-a ediție a Expoziției Internaționale Moldconstruct 2019 organizată de Centrul Internațional de Expozitii Moldexpo. Numărul de vizitatori ai Standului «Ușiantifoc» a depășit cu mult așteptările organizatorilor.

Citește mai departe: 2019

De la an la an, crește numărul de parteneri și beneficiari, către care compania noastră își livrează, instalează și execută lucrările de mentenanță pentru produsele livrate (uși metalice multifuncționale și antifoc, porți antifoc sau panouri termoizolante). Acest lucru se datorează atât experienței acumulate de-a lungul anilor, numărului mare de clienți mulțumiți, dar și implementării, pas cu pas în Republica Moldova a normelor legislative anti-incendiu. Un factor important îl reprezintă și numeroasele proiecte cu investiții străine, unde aplicarea soluțiilor antifoc este trecută în caietul de sarcini încă din faza proiectării.

Citește mai departe: Provocările anului 2018

După semnarea de către Republica Moldova a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, tot mai multe întreprinderi implementează normele UE, inclusiv in ceea ce priveste securitatea antiincendiu. Fie ca sunt întreprinderi cu capital străin, fie ca sunt valorificate investiții străine, fie că antreprenorii moldoveni decid să construiască conform standardelor internaționale pentru ca întreprinderile lor să fie mai atractive investitorilor străini.

Citește mai departe: 2017

logo

Usi multifunctionale si rezistente la foc, Porti industriale rezistente la foc, vitralii antifoc, Bare anti-panica, Control acces, Décor Digital, panouri termoizolante rezistente la foc.

Cum ne găseşti

Pentru informatii ne poti gasi la adresele: