Comerțul electronic

Deja pentru nimeni nu mai este o noutate că pandemia a catalizat comerțul electronic și utilizarea pe scară largă a cardurilor bancare.

Inițial, cardurile bancare au devenit tot mai des utilizate de persoanele fizice și mai cu seamă în domeniile HoReCa și Retail. Următoarea etapă a fost BOOM-ul comerțului online din perioada pandemiei. Acum trăim etapa în care cardurile au devenit deja imperativ necesare și persoanelor juridice, indiferent devdomeniu de activitate, iar tipul de carduri ”Business” (de afaceri) au simplificat simțitor munca contabililor atât ce ține de procesarea diurnei, cât și a conturilor de plată pentru mărfuri și servicii.

Până nu demult, pentru schimbul de mărfuri între persoanele juridice, după selectarea tipului și cantității de marfă, era nevoie de emiterea unui ”Cont de plată” de către vânzător, apoi cumpăratorul trebuia să execute transferul bancar. Abia după confirmarea încasării valorii contului de plată, cumpărătorul putea reveni să-și ridice marfa. Datorită cardurilor Business, agenții economici pot comanda, achita și ridica marfa la prima vizită la compania - vânzător.

Având clienți atât persoane fizice cât și juridice, am acceptat invitația MAIB de a face parte din familia maib gama, oferind pentru produsele noastre un cashback de 5% pentru clienții maib gama.

Clienții noștri de asemenea pot solicita un cont de plată care poate fi achitat online cu cardul.

logo

Usi multifunctionale si rezistente la foc. Porti industriale rezistente la foc, vitralii antifoc, Bare anti-panica, Control acces, Décor Digital, panouri termoizolante rezistente la foc.

Cum ne găseşti

Pentru informatii ne poti gasi la adresele: