Provocările anului 2018

 

De la an la an, crește numărul de parteneri și beneficiari, către care compania noastră își livrează, instalează și execută lucrările de mentenanță pentru produsele livrate (uși metalice multifuncționale și antifoc, porți antifoc sau panouri termoizolante). Acest lucru se datorează atât experienței acumulate de-a lungul anilor, numărului mare de clienți mulțumiți, dar și implementării, pas cu pas în Republica Moldova a normelor legislative anti-incendiu. Un factor important îl reprezintă și numeroasele proiecte cu investiții străine, unde aplicarea soluțiilor antifoc este trecută în caietul de sarcini încă din faza proiectării.

Vorbind despre cele mai mari provocări ale noastre în anul 2018, cu siguranță, în primul rând trebuie să menționăm livrarea ușilor metalice și antifoc NINZ S.p.A. pentru proiectul Reconstrucția clădirii Președinției Republicii Moldova. În afară de responsabilitatea sporită din cauza importanței obiectului în sine, și exigențele față de produsele comandate au fost pe măsură.

În afară de parametrii tehnici specifici ușilor antifoc, în acest caz a fost cât se poate de util serviciul NDD – Ninz Digital Decor al partenerilor noștri de la NINZ S.p.A. Conform cererii, ușile antifoc urmau să fie vopsite în imitație de lemn, identică cu alte uși care erau deja instalate.

Mulțumiri deosebite pentru ajutor partenerilor de la NINZ S.p.A. O mostră de lemn a fost trimisă în Italia, unde partenerii noștri au reușit să scaneze și grație tehnologiei NDD să reproducă pe suprafața foilor de ușă comandate, textură și culoarea identică cu ușile existente deja.

Aducem mulțumiri de asemenea companiei de construcție ACAR-Cantaragiu S.R.L. pentru colaborare la livrarea și instalarea ușilor antifoc în clădirea Președinției Republicii Moldova.

Fără îndoială, trecerea unui asemenea obiect ca Președinția Republicii Moldova în portofoliu nostru de clienți, adaugă o notă de credibilitate atât nouă ca companie furnizoare, cât și produselor pe care le furnizăm.

Amintim in acest context, că tehnologia NDD, permite reproducerea pe suprafața foilor de ușă a orice imagine, la cererea clientului, în condiția deținerii drepturilor de autor.

Ușile și porțile antifoc, batante, glisante sau telescopice, fiind conectate la centralele anti-incendiu ale blocurilor, localizează flăcările, previn extinderea incendiilor pe arii extinse și contribuie la stingerea acestora în timp cât mai scurt.

Pentru o bună funcționare a ușilor și porților antifoc, producătorii recomandă insistent executarea periodică a lucrărilor de mentenanță. În cadrul acestor lucrări, de 2-3 ori pe an, ușile sunt testate și reglate după înălțime, balamalele și amortizoarele sunt unse, iar selectoarele de închidere a canatelor sunt verificate și reglate.

În cazul respectării periodicității lucrărilor de mentenanță, o eventuală funcționare necorespunzătoare a ușilor este practic imposibilă. Orice intervenție necesară până la data următoarei intervenții planificate – este absolut gratuită.

logo

Usi multifunctionale si rezistente la foc. Porti industriale rezistente la foc, vitralii antifoc, Bare anti-panica, Control acces, Décor Digital, panouri termoizolante rezistente la foc.

Cum ne găseşti

Pentru informatii ne poti gasi la adresele: