• English
  • Rusian
  • Romana

Noutăţi

09 Decembrie 2021
Din noiembrie 2021, un sortiment și mai variat de uși antifoc și...
19 Februarie 2023
5% Cashback Usiantifoc.md joined the big maibgama family. Order and...


Porți antifoc

Afișează:
Ordonează după: orderby

Porți glisante

Preț: 10000 lei
Porți complet galvanizate, vopsite cu un strat de bază. Dispun de sisteme de auto-închidere contra-ponderată în caz de incendiu, șine de ghidare, carcase de protecție și garnituri de tip labirint. Porțile sunt certificate și aprobate în următoarele categorii:

Porți telescopice

Porți metalice cu canaturi opuse, galvanizate si vopsite cu un strat de baza. Dispune de sisteme de auto-închidere contra-ponderate în caz de incendiu, șine de ghidare, carcase de protecție și garnituri de labirint. Certificat și aprobat în următoarele categorii:

Porți glisante vertical

Porți metalice culisante vertical, complet galvanizate si vopsite cu un strat de baza. Dispune de sisteme de auto-închidere contra-ponderate în caz de incendiu, șine de ghidare verticale, carcase de protecție și garnituri de tip labirint. Certificate și aprobate în următoarele categorii:

Porți cu balamale

Porți metalice complet galvanizate, vopsite cu strat de baza. Se livrează cu sistem de blocare, cilindru, mâner, amortizor și selector de foi. Sunt certificate și aprobate pentru următoarele categorii:

logo

Usi multifunctionale si rezistente la foc. Porti industriale rezistente la foc, vitralii antifoc, Bare anti-panica, Control acces, Décor Digital, panouri termoizolante rezistente la foc.

Cum ne găseşti

Pentru informatii ne poti gasi la adresele: