• English
  • Rusian
  • Romana

Noutăţi

09 Decembrie 2021
Din noiembrie 2021, un sortiment și mai variat de uși antifoc și...
19 Februarie 2023
5% Cashback Usiantifoc.md joined the big maibgama family. Order and...


Vitralii antifoc

Afișează:
Ordonează după: orderby

Geamuri antifoc, vitralii

Rama fixă din tuburi din oțel vopsită cu strat de bază, sticlă stratificată cu rezistență la foc (este necesară asamblarea). Se livrează cu suporturi din sticlă și sigilii aferente. Se livrează cu certificatele producătorilor de sticlă, clasificate în următoarele categorii:

Ferestre din aluminiu

Rama fixă din tuburi de oțel acoperită cu profile din aluminiu anodizate speciale, sticlă stratificată rezistentă la foc (este necesară asamblarea). Certificat în următoarele categorii pentru fixare pe subcadru:

Uși de sticlă din profile metalice

Uși antifoc de sticlă din profile metalice special calibrate, vopsite în culori RAL (și cadru ușii, și foaia de ușă), sticlă antifoc stratificată. Certificat în următoarele categorii pentru fixare pe subcadru:

Uși de sticlă din profile din aluminiu

Uși antifoc de sticlă din profile de Aluminiu anodizat, special calibrate, (și cadru ușii, și foaia de ușă), sticlă antifoc stratificată. Certificat în următoarele categorii pentru fixare pe subcadru:

logo

Usi multifunctionale si rezistente la foc. Porti industriale rezistente la foc, vitralii antifoc, Bare anti-panica, Control acces, Décor Digital, panouri termoizolante rezistente la foc.

Cum ne găseşti

Pentru informatii ne poti gasi la adresele: