Expoziția MoldConstruct 2019

În perioada 3 – 6 aprilie 2019, SRL Advertino a participat la cea de-a XXIV-a ediție a Expoziției Internaționale Moldconstruct 2019 organizată de Centrul Internațional de Expozitii Moldexpo. Numărul de vizitatori ai Standului «Ușiantifoc» a depășit cu mult așteptările organizatorilor.

 

Au avut loc numeroase întâlniri cu clienții permanenți (companii de construcții ,arhitecți, proiectanți, foști beneficiari), precum și vizitatori ai expoziției care nu puteau trece indiferenți pe lângă standul «Ușiantifoc» .

Cireașa de pe torta standului nostru din acest an a fost o ușă antifoc de tip PROGET, accesorizată cu geam de sticlă, bare antipanica și vopsită cu finisaj NINZ DIGITAL DECOR care atrăgea atenția fiecarui trercător.

În procesul întâlnirilor cu arhitecții, proiectanții și reprezentanții companiilor de construcție, o atenție deosebită a fost acordată și celorlalte produse din portofoliu Advertino SRL: Porți antifoc de tip batante, culisante, telescopice precum și perdelelor antifoc și antifum.

logo

Usi multifunctionale si rezistente la foc. Porti industriale rezistente la foc, vitralii antifoc, Bare anti-panica, Control acces, Décor Digital, panouri termoizolante rezistente la foc.

Cum ne găseşti

Pentru informatii ne poti gasi la adresele: