Acordul de asociere UE-Moldova

 

După semnarea de către Republica Moldova a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, tot mai multe întreprinderi implementează normele UE, inclusiv in ceea ce priveste securitatea antiincendiu. Fie ca sunt întreprinderi cu capital străin, fie ca sunt valorificate investiții străine, fie că antreprenorii moldoveni decid să construiască conform standardelor internaționale pentru ca întreprinderile lor să fie mai atractive investitorilor străini.

2

 

Plecând pentru puțin din sectorul industrial către cel privat, trebuie să constatăm și aici o cerere în creștere pentru ușile antifoc. Dezvoltarea constructiilor de apartamente noi concepute cu incalzire autonomă pentru fiecare apartament,  prevede câte o centrală termică în fiecare apartament. Iar conform normelor UE, încăperea în care este instalată Centrala Termică, în mod obligator trebuie dotată cu ușă antifoc.

 3Pentru  a evita aspectul monocolor al ușii antifoc, mai ales în cazul utilizării acesteea în sectorul civil, cei de la NINZ S.p.A. au inventat segmentul NDD – Ninz Digital Decor. Având drepturile de proprietate asupra unei imagini, NINZ poate imprima imaginea respectivă pe suprafața ușii. De la imitație de lemn sau piatră, opere de artă care pot fi alese din catalogul NINZ Digital Decor, până la fotografiile celor dragi, și logo-ul companiei Dumneavoastră.

 

4

 

Un segment aparte în soluțiile de separarea spațiilor pentru prevenirea răspândirii incendiilor în depozite și halele industriale aparține porților antifoc. Acestea, după modul de deschidere pot fi: batante, culisante sau telescopice. Toate însă au aceeași funcție: 24/24 ore sunt deschise, sunt conectate cu Centrala Antiincendiu a Blocului, iar în momentul declanșării alarmei – se închid, prevenind astfel propagarea incendiului în încăperile vecine.

 5Accesorizarea ușilor antifoc are un rol foarte important in dotarea acestora. Pe lângă faptul că sunt uși antifoc, ușile NINZ pot fi dotate cu accesorii care fac ca ușile antifoc de la NINZ S.p.A. să nu piardă din funcționalitate. Astfel, ambele serii de uși antifoc de la NINZ: UNIVER și PROGET pot avea geam cu aceeași rezistență la foc ca și ușa. Ușile pot fi prevăzute cu diferite sisteme de bare anti-panica, închizătoare, selectoare de închidere și sisteme de Control Acces.

logo

Usi multifunctionale si rezistente la foc. Porti industriale rezistente la foc, vitralii antifoc, Bare anti-panica, Control acces, Décor Digital, panouri termoizolante rezistente la foc.

Cum ne găseşti

Pentru informatii ne poti gasi la adresele: