Noutăţi

09 Decembrie 2021
Din noiembrie 2021, un sortiment și mai variat de uși antifoc și...
19 Februarie 2023
5% Cashback Usiantifoc.md joined the big maibgama family. Order and...

SC Advertino SRL este o întreprindere tânără, fondată în 2008, pe piața ușilor metalice și rezistente la foc activează din anul 2011.

Pentru început, era un domeniu secundar de activitate, fiind ceva inedit pentru Republica Moldova și cu o cerere extrem de redusă. Inițial, ușile antifoc se solicitau doar la proiectele cu investiții străine. Noi însă, am crezut în dezvoltarea acestui business și am ales să ne dezvoltăm afacerea în acest sens, paralel cu cresterea pieței din acest domeniu.

Am avut foarte multe de învățat, dar asta ne-a ajutat mai târziu să putem noi consulta clienții și proiectanții în vederea găsirea soluțiilor optime atât pentru asigurarea securității antiincendiu, cât și pentru satisfacerea celor mai exigente cerințe ale inspectorilor.

Am ales colaborarea cu compania NINZ S.p.A. pentru calitatea germană atât a produselor finite, cât și a întregului proces cap – coadă de la plasarea comenzilor, până la serviciile post-vânzare.

logo

Usi multifunctionale si rezistente la foc. Porti industriale rezistente la foc, vitralii antifoc, Bare anti-panica, Control acces, Décor Digital, panouri termoizolante rezistente la foc.

Cum ne găseşti

Pentru informatii ne poti gasi la adresele: